OLIVER PEOPLES KASDAN OV5514SU 174753

380,00€

-15% 447,00€

Designer: Oliver Peoples
Κωδικός Προϊόντος: 000756434
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα Oliver Peoples Kasdan OV5514SU, χρώμα 174753, μέγεθος 51, είναι unisex γυαλιά ηλίου, με τετράγωνο κοκάλινο σκελετό σε καφέ ταρταρούγα. Οι φακοί είναι από κρύσταλλο, έχουν καφέ χρώμα (Cat. 3) με απαλό καθρέπτη, είναι επιστρωμένοι εσωτερικά και προσφέρουν 100% προστασία από UVA και UVB ακτινοβολία.
Είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ιταλία.


Η συλλογή της δεκαετίας του 1960 χαρακτηρίζεται από την τολμηρή αισθητική της και είναι εμπνευσμένη από το ιδιαίτερο στυλ της εποχής. Το Kasdan είναι ένα παραλληλόγραμμο γυαλί ηλίου σε κλασσική γραμμή, με φακούς σε σκούρα και διαβαθμισμένα χρώματα που ολοκληρώνουν την εμφάνιση.


Γεννημένη στο δυτικό Hollywood το 1986, με δημιουργό τον Larry Leight, η εταιρία Oliver Peoples είναι γνωστή για τις χειροποίητες κατασκευές της, με υλικά υψηλής ποιότητας καθώς και για τα ιδιαίτερα και διακριτικά της σχέδια. Η απουσία λογοτύπου στον σκελετό δίνει έμφαση στην αισθητική του καθιστώντας τα αναγνωρίσιμα στους λάτρεις του brand, ενώ αποτελούν και την πρώτη επιλογή της ελίτ του Hollywood.

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία, Ανδρικά, Unisex Τετράγωνο Μονόχρωμος, Καθρέπτης Ταρταρούγα, Καφέ Κοκάλινο 100% UVA και UVB προστασία Oliver Peoples
Διαστάσεις
2) Πλάτος φακού 4) Μήκος γέφυρας 5) Βραχίoνας
51mm 20mm 145mm
Oliver Peoples

Γεννημένη στο δυτικό Hollywood το 1986 με δημιουργό τον Larry Leight η εταιρία Oliver Peoples είναι γνωστή για τις χειροποίητες κατασκευές της, με υλικά υψηλής ποιότητας καθώς και για τα ιδιαίτερα και διακριτικά της σχέδια. Η απουσία λογοτύπου στον σκελετό δίνει έμφαση στην αισθητική του καθιστώντας τα αναγνωρίσιμα στους λάτρεις του brand ενώ αποτελούν και την πρώτη επιλογή της ελίτ του Hollywood.

Σχετικά Προϊόντα