MONTBLANC LIMITED EDITION MB0348S 002

650,00€

-6% 690,00€

Designer: Mont Blanc
Κωδικός Προϊόντος: 000777459
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα MONTBLANC LIMITED EDITION MB0348S, χρώμα 002, μέγεθος 54, είναι τετράγωνα, ανδρικά γυαλιά ηλίου με rimless μεταλλικό σκελετό σε χρυσό χρώμα. Οι βραχίονες είναι κοκάλινοι σε μαύρο χρώμα, είναι εμπνευσμένοι από τα εργαλεία γραφής Meisterstück και είναι εμπλουτισμένοι με ένα διακοσμητικό στοιχείο που θυμίζει την περίοδο Art Déco. Οι φακοί έχουν πράσινο χρώμα (Cat. 2) και προσφέρουν 100% προστασία από UVA και UVB ακτινοβολία.


Κατασκευάζονται στην Ιαπωνία.


Ο γερμανικός οίκος MontBlanc με ιστορία που ξεκινά από το 1906 είναι συνώνυμος της πολυτέλειας, της λεπτομέρειας και της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων. Τα ιδιαίτερα ελαφριά σχέδια με εξαιρετικό φινίρισμα σε συνδυασμό με τους εγχάρακτους φακούς της Zeiss δίνουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στους λάτρεις του κομψού και διαχρονικού.

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Ανδρικά Τετράγωνο Μονόχρωμος Χρυσό Μεταλλικό 100% UVA και UVB προστασία Mont Blanc
Διαστάσεις
2) Πλάτος φακού 4) Μήκος γέφυρας 5) Βραχίoνας
54mm 20mm 150mm
Mont Blanc

Ο γερμανικός οίκος Mont Blanc με ιστορία που ξεκινά από το 1906 είναι συνώνυμος της πολυτέλειας, της λεπτομέρειας και της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων. Τα ιδιαίτερα ελαφριά σχέδια με εξαιρετικό φινίρισμα σε συνδυασμό με τους εγχάρακτους φακούς της Zeiss δίνουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στους λάτρεις του κομψού και διαχρονικού.

Σχετικά Προϊόντα